shilohlover.blogg.se

Denna blogg handlar främst om mina 2 Shilohs men också om rasen och om hundar i allmänhet :)

Pälsmix , Gammalt och Nytt babybilder mm,

Kategori: Shiloh Shepherd Sverige

 & 
Gammalt
&

Kommentarer

 • Marie säger:

  Vilka fina foton.! :)
  Blev du lite valpsjuk igen ;)

  Det finns fler foton på hemsidan nu+filmsnutt

  kram

  Svar: hihi jaaaa !!! Valpar är alltid mys ,, Hur går det med gullplutten ? <3Kraam
  Shilohlover

  2013-03-30 | 20:28:59
  Bloggadress: http://www.teamekstrom.se
 • R. säger:

  Hej på dig Ewa!

  En ny blogg, och är det inte fler hundar? Har du ett helt pensionat där på ön? :) Det ser ut som att det är en till vit shiloh? Och några mindre hundar? Du har nog skrivit om det i något inlägg, men det var så många inlägg jag har mest kikat på bilderna.

  Jag faller genom isen ibland. Hoppas att det är bra med dig och Drover, Leyla, katterna och de andra. Hela gänget. Hela brögänget som en kompis brukade säga. Jag fattade aldrig riktigt vad han menade med brögänget, men jag gillar uttrycket.

  Här är det som vanligt att överleva svackor. T mår bra och ligger och vilar i soffan. Ska försöka ta mig ut på en promenad. Snön har börjat tina bort. T söker reda på de plättar av snö som ännu finns kvar och rullar runt i det sista. Snö gillar hon. Det gör jag också. Det är på något sätt enklare att bo här på vintern. På sommaren vill man bort. Det går ju knappt att komma nära kusten här. Som bäst kan man gå 5 kilometer till något jäkla lastberg! Den som kom på det namnet hade nog en rätt dålig dag. Det låter ju mer som en soptipp. Annat är det med den där blåa lagunen som ni tydligen har någonstans där på norra ön. Har du varit där? Det är något speciellt med den där ön. Den ligger en bit från det här fastlandet där det mänskliga klimatet känns allt mer kargt.
  Kram.

  Svar: Jag tycker du ska ta din hund ett tält och en ryggsäck och ta båten över och utforska den här ön lite närmare :) tror det skulle kunna bli riktigt trevligt för dig att komma bort från Bålsta ett tag och se något annat här finns många fina platser längs havet ! Och man måste inte bo på en allmän camping heller om man inte vill men klart det är ju bekvämt m duchar och toa och tvättmaskin och kök :) Och vore också kul att träffa er igen !!!! :D
  Lastberget ja , håller med dig vilket namn :)

  Bara en viting har jag dock ,, men ett gäng hundar :)

  KRAM
  Shilohlover

  2013-04-05 | 11:35:29

Kommentera inlägget här: