shilohlover.blogg.se

Denna blogg handlar främst om mina 2 Shilohs men också om rasen och om hundar i allmänhet :)

Dansat i Neon !

Kategori: Shiloh Shepherd Sverige

Ikväll lyste mina vovvar så fint särskilt Leyla i sin rosa Hurtta sele och tillhörande koppel :) 
Det är härligt  när dom syns där ute i mörkret , ett mörker som börjar kännas jobbigt nu man kan tycka att våren borde vara här , för några veckor sen var den ju nästan på G . Det kom upp små lökar i rabatten och snön tinade bort men sen kom ett nytt ryck och ett till och massor massor av ny snö och dom små lökarna ja dom är nog bara ett minne :(
 
Sol och lite värme känns välbehövligt nu efter denna låånga kalla vinter hu.

Men med våren  kommer nya problem som fästingar och ormar ,,  inget är någonsin helt bra alltid ska det vara jobbigt på nåt håll..
 
Småtjopporna  fortsätter att imponera på mig , dom är så himla goa och mysiga  tänk att det kan rymmas så mycket kärlek och så mycket skratt och så mycket hund i  dessa småttingar helt otroligt underbart ! 
Och duktiga på att gå på promenad är dom dom får ju springa för att hänga med men det gör dom och utan att se det minsta missnöjda ut tvärtom verkar dom gilla det ,  och när man sen släpper lös dom så far dom som små skollade troll runt runt och nästan försvinner där i snön dom är ju så små och ängen så stor men dom är tappra det finns mycket kämparanda där inga hjälplösa små saker och det är skönt ! 
 Sen är dom ju så fulla med kärlek finns hur mycket som helst av den varan i den lilla kroppen :D 
Tänk vad jag gått miste om mycket i många år när jag varit anti småhundar ,, har alltid tyckt dom varit söta men aldrig kunna se mig själv ha en eller två ,,  man har sagt saker som det där är väl ingen hund osv ,, men Jo !!  Det är precis det det är , det är lika mycket hund som i en stor den är bara förpackad i en mindre form ! 
-Jag är Kär !!!   Kär i småtjopporna dom är helt ljuvliga !!! 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: